KORPORATIV MIJOZLARNI KREDITLASHDA ANDERRAYTING XIZMATI - Umarov Zafar Absamatovich (KONFERENSIYALAR, 2025)
Tijorat banklarida korporativ mijozlarni kreditlashjarayonida anderrayting xizmatidan foydalanish, bank risklarini baholash vakamaytirishga yordam beradi.