XO‘JALIK YURITYVCHI SYB’EKTLARINING TASHQI IQTISODIY FAOLIYATI SAMARADORLIGINI TAHLILI - Yakubov Ulugbek Kosimovich (KONFERENSIYALAR, 2025)
Xo‘jalik yurityvchi syb’ektlarni tashqi iqtisodiy faoliyatinisamaradorligi uning yo‘nalishlari, xususan: xalqaro iqtisodiy va moliyaviyhamkorlik, tashqi savdo, chet el investitsiyalarini jalb qilish, O‘zbekistonRespublikasidan tashqaridagi investitsiya yo‘nalishlaridan kelib chiqibsamarali boshqarish siyosatini ishlab chiqish, iqtisodiy salohiyatini aniqlashva by orqali faoliyat yzlyksizligini ta’minlash zaryr.