QASHQADARYO VILOYATINING DEMOGRAFIK SIG'IMINI STATISTIK TAHLILI - Maxmatqulova Hikoyat G’iyosiddin qizi (KONFERENSIYALAR, 2025)
Maqolada Qashqadaryo viloyati aholi joylashuvi bilan bog’liqhududning demografik jarayonlari, aholi joylashuviga ta’sir qiluvchi tabiiy vaiqtisodiy omillarning ta’siri, aholi zichligi bilan bir qatorda demografikjarayonlarni statistik tahlilining zarurati to’g’risida bayon qilingan.