КОРХОНАЛАР АСОСИЙ ФАОЛИЯТИ ТАҲЛИЛИНИ ТАШКИЛ ЭТИШ ЙЎНАЛИШЛАРИ - Қиличев Ботир Пардаевич; Қличев Б. П (KONFERENSIYALAR, 2025)
Мазкур тадқиқот ишида корхоналарнинг асосий даромадкелтирувчи операцион фаолияти таҳлилининг зарурлиги, таҳлилнатижасида олинган натижаларнинг фаолият самарадорлиги ҳамда соҳаривожи учун қўллашнинг назарий ва амалий жиҳатлари ёритилган.