ҲОВУЗ БАЛИҚЧИЛИГИДА ИШЛАБ ЧИҚАРИШ ТАННАРХИНИ РЕЖАЛАШТИРИШНИНГ УСЛУБИЙ ТАЪМИНОТИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Досмуратова Шахиста Кенгашовна (KONFERENSIYALAR, 2025)
Мақолада бизнeс-рeжа балиқчилик хўжалигиривожланиши учун асос сифатида ўрганилган. Бизнес-режа тушунчасиназарий жиҳатдан тадқиқ қилинган ва муаллифлик ёндашувишакллантирилган. Бизнес-режа тузилиши бўйича иқтисодий манбалардагиёндашувлар тадқиқ ва таҳлил қилинган, улар асосида балиқчиликхўжалиги учун бизнес-режа тузилиши тавсия этилган.