(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘zbek xalq shoiri Xurshid Davron she’riyati, badiiy mahorati va ijodkor yaratgan ayol obrazi haqida fikr yuritiladi. Abstract: This article discusses the poetry, artistic skills and the image of a woman created by the Uzbek people’s poet Khurshid Davron. Аннотация: В данной статье рассматривается поэзия, художественное мастерство и образ женщины, созданный художником Хуршидом Давроном.