(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada onlayn so‘rovnoma va test topshiriqlarini yaratish platformalari va ularning o‘quv jarayonida foydalanish afzalliklari, o‘quvchilarni darsga qiziqtirishdagi ahamiyatlari haqida so‘z boradi.