(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Maqolada maktabgacha ta’lim yoshidagi tarbiyalanuvchilarni tarbiyalashda ta’lim va tarbiyaning uyg’unligini ta’minlashning ahamiyati yoritilgan. Bunda bolalarni tarbiyalashda ta’lim va tarbiyaning uyg’unligi va ma’naviyatni shakkillantirishda muhum tavsiyalar berilgan. Аннотация: В статье подчеркивается важность обеспечения баланса между образованием и Annotation: The article highlights the importance of ensuring a balance between education and upbringing in the upbringing of preschoolers. It contains important recommendations for the harmony of education and upbringing in the upbringing of children and the formation of spirituality.