(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Xodimning shaxsga doir ma’lumotlarini himoya qilish tushunchasi, bugungi kunda xodimlarning shaxsga doir ma’lumotlarini himoya qilishga bo’lgan ehtiyoj va sabablar, shaxsga doir ma’lumotlarga nimalar kirishi, ushbu ma’lumotlarni himoya qilishda qanday nazariya, doktrina va kosepsiyalarga asoslanishi haqidagi ma’lumotlar keltirilgan.