(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu kundagi sog’lom tiklanish maqolalarining insoniyatdagi o’rni, uning asosiy muammolari va kundalik hayotdagi ahamiyati tahlili. Sog’lom ovqatlanish jismoniy sog’liq, balki ruhiy kasallik va hayot sifatini sezilarli darajada ham muhim rol o’ynaydi. Maqolada sog’lom ovqatlanishni rejalashtirish, turli ozuqa mahsulotlarining organizmda salbiy oqibatlarni hosil bo’lishidagi roli ilmiy tadqiqot asosida yoritilgan.