(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Maktabgacha ta’lim tashkilotlarining oila bilan ishlash shakllari, ta’lim jarayonida oila va maktabning o’zaro hamkorligini rivojlantirishga qaratilgan turli metod va strategiyalarni o’z ichiga oladi. Ushbu maqola, oila va maktab o’rtasidagi munosabatlarni yaxshilash, bolalar rivojini qo’llab-quvvatlash va samarali kommunikatsiya o’rnatishning turli shakllarini ko’rib chiqadi. Maktabgacha ta’lim tashkilotlari, o’z faoliyatida oila bilan hamkorlikni kuchaytirish uchun qanday usullarni qo’llashlari va bu jarayonda qanday ijobiy natijalarga erishish mumkinligini tahlil qiladi. Аннотация: дошкольные учреждения организаций дошкольного учреждения включают различные методы и стратегии, направленные на развитие взаимодействия между семьей и школой в образовательном процессе. В этой статье будет рассмотрено улучшение отношений между семьей и школами, поддержку развития детей и установление эффективного общения. Дошкольные учебные заведения анализируют, как методы используются для укрепления сотрудничества с семьей и какие положительные результаты могут быть достигнуты в этом процессе. Annotation: Preschools of preschooling organizations include various methods and strategies aimed at developing the interaction between the family and the school in the educational process. This article will consider the improvement of relations between family and schools, supporting children’s development and establishing effective communication. Preschool education institutions analyze how methods use to strengthen cooperation with the family and what positive results can be achieved in this process.