(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada bolalarning tanqidiy fikrlashini rivojlantirish uchun qo‘llanilishi mumkin bo‘lgan asosiy ta’lim strategiyalari o‘rxganiladi. Tanqidiy fikrlash – bu ma’lumotni tahlil qilish, baholash va undan foydalanish qobiliyati bo‘lib, bu bolalarning o‘qish va hayotdagi muammolarni hal qilishda muhim ahamiyatga ega. Maqolada tanqidiy fikrlashni rivojlantirishga qaratilgan ta’lim metodlari va texnikalar, shu jumladan, savol-javob usuli, guruh muhokamalari, interaktiv ta’lim metodlari va muammoli o‘qitish yo‘llari ta’riflanadi. Maqola ta’limchilar va tarbiyachilar uchun amaliy tavsiyalar bilan to‘ldirilgan.