(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yo‘sintoifa toifa(Bryophyta )o‘simliklar vakillarining sistematikasi, tarqalishi, ahamiyatli tomoni, yashash muhiti va ko‘payishi haqida bayon qilingan.