(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Anatatsiya. Ushbu tezisda ginkgo biloba o’simligining tuzilishi, hayotiy shakli, sistematikasi, qanday iqlim mintaqalarida tarqalishi, o’sishi, ko’payishi hamda tabiatdagi ahamiyati haqida ma’lumotlar berilgan. Анатация. В этой диссертации представлена информация о строении, жизненной форме, систематике, распространении, росте, размножении и значении растения гинкго билоба в природе в различных климатических регионах. Annotation. This thesis provides information about the structure, life form, systematics of the ginkgo biloba plant, what climatic regions it spreads, grows, reproduces, and its importance in nature.