(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
ANNOTATSIYA: Mehnat muhofazasi tizimi inson hayoti va sog‘lig‘ini muhofaza qilishga, baxtsiz hodisalar va kasbiy kasalliklarning oldini olishga qaratilgan chora-tadbirlarni o‘z ichiga oladi. Ushbu maqolada mehnat muhofazasi bo‘yicha mavjud muammolar va ularning yechimlari tahlil qilinadi. АННОТАЦИЯ: Система охраны труда включает меры, направленные на защиту жизни и здоровья людей, предупреждение несчастных случаев и профессиональных заболеваний. В данной статье анализируются существующие проблемы охраны труда и пути их решения. ANNOTATION: The labor protection system includes measures aimed at protecting the life and health of people, preventing accidents and occupational diseases. This article analyzes existing labor protection problems and ways to solve them.