(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ovrupa Uyg‘onish adabiyoti asoslari, Italiya Uyg‘onish adabiyoti Petrarka ijodi; Bokachcho ijodi. Fransiya adabiyoti. Rable ijodi Dante Aligeri ijodi