(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Maqolada O‘zbekiston Respublikasida kuchli shamol, dovul va quyunlar bilan bog‘liq bo‘lgan favqulodda vaziyatlarni oldini olish, ularning sabablarini o‘rganish, va ushbu favqulodda vaziyatlar ro‘y bergan holatlarda aholining muhofazalanish choralarini ko‘rish va bartaraf etish haqida so‘z boradi.