(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oʻzbek taniqli shoirasi Zulfiyaxonim Isroilovaning hayot yoʻli, mashaqqatlari va shu hayot sinovlariga qaramasdan doimo olgʻa qadam bosgani va izlanishdan toʻxtamagani haqida soʻz boradi. Shoira ijodidagi asosiy mavzular haqida fikr yuritilib, she’riy misralar bilan dalilllangan. Shuningdek, ushbu oqila ayolning oʻzbek adabiyotiga qoʻshgan hissasi va uning asarlaridagi oʻziga xoslik yoritib berilgan.