(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annatatsiya: Ushbu maqolada ko’krak bezi saratoni - ayollar orasida eng keng tarqalgan onkologik kasalliklardan biri bo’lib u ko’krak bezining hujayralari o’sib, nazoratsiz ravishda ko’payishi natijasida rivojlananishi xaqida ma’lumotlar berilgan. Erkaklarda ham uchrashi mumkin, lekin bu holat juda kam uchraydi. Kasallikning o’z vaqtida aniqlanishi va to’g’ri davolash usullarini qo’llash ko’pchilik holatlarda bemorning hayotini saqlab qolish imkonini berishi xaqida ma’lumotlar berilgan.