(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: ushbu maqolada yo’tal va xavf omillari, yo’talni uy sharoitida tabiiy yo’l bilan davolash yoritilgan bo’lib, mazkur masala yuzadidan muallif tomonidan shaklllantirilgan ilmi Annotation:This article discusses cough and risk factors, natural home remedies for cough, and presents scientific proposals and practical recommendations formulated by the author on this issue. y taklif va amaliy tafsiyalar o’z ifodasini topgan.