(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: - iste`dodli va iqtidorli yoshlar bilan ishlash va ulani aniqlashning me’yoriy-huquqiy asoslarini tahlil etish; - yoshlarni iqtidori va iste`dodini oshirish zamonaviy usullarini o`rganish va tadbiq qilish; - mahalladagi yoshlar bilan ishlashdagi muammolarni o’rganish va amaliy takliflar ishlab chiqish; - iqtidorli va iste’dodli yoshlar bilan psixologik ishlar olib borish hamda ularni motivatsiyalsh usullarini sinab ko’rish.