(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya- ushbu maqolada jigarning yog‘ bosishi yoritilgan bo’lib, mazkur masala yuzadidan muallif tomonidan shaklllantirilgan ilmiy taklif va amaliy tafsiyalar o’z ifodasini topgan. Annotation: this article discusses fatty liver, and the scientific proposals and practical recommendations formulated by the author on this issue are reflected.