(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Bugungi rivojlangan jamiyatda mobil telefon, kompyuter va Internet tabiat va jamiyatdagi odamlar hayotiy fazosining tabiiy elementlaridan iborat bo‘lgan yangi raqamli (tarmoqli) avlodining mavjudligini aytish mumkin.