(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Anotatsiya: Mazkur maqolada 3D Studio MAX dasturi va ulardan foydalanish haqida so’z boradi. Pedagogik vositalardan 3D Studio MAX dasturida fazoda jismlarning xarakari va animatsiylar yaratish yuzasidan to’xtalib o’tilgan.