(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Jahonda alkogolning yurak morfologik ko‘rsatkichlariga ta’sirini o‘rganish bo‘yicha qator ilmiy-tadqiqotlar o‘tkaziganiga qaramasdan, olingan ma’lumotlar bir – birini inkor qiladi. Bu esa etanoldan zararlangan yurakning morfofunksional ko‘rsatkichlarini tahlil qilish va davolash usullarini ishlab chiqishni taqozo etadi. Аннотатсия: Несмотря на то, что в мире проведен ряд научных исследований влияния алкоголя на морфологические показатели сердса, полученные данные противоречат друг другу. Это требует анализа морфофунксионалных показателей сердса, поврежденного этанолом, и разработки методов лечения.