(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annatatsiya: ushbu maqolada zamonaviy jamiyatda ta’lim va tarbiya tizimiga bo’lgan talab kun sayin ortib borayotganligi sababli bo’lajak o’qituvchilarni kasbiy tayyorlash jarayonida faqat nazariy bilimlar bilan cheklanmasdan, ularning kasbiy deontologiyasini shakllantirish muhim ahamiyat berish to’g;risida so’z suritladi. Abstract: This article discusses the importance of professional deontology in the process of professional production of future students, due to the increasing dependence on the education and upbringing system in modern society, not only with theoretical knowledge.