(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Anotatsiya: Sharq mutafakkirlari qarashlarini harbiy ta’limga integratsiya qilish zarur. Ta’lim dasturlarini boyitish va yangi metodikalarni amalga oshirish orqali bu muammolarni hal etish mumkin. Muammolarni bartaraf etish uchun kompleks yondashuv zarur. Axloqiy-ruhiy tarbiya harbiy kadrlar bo‘yicha strategik bo‘g‘in hisoblanadi. Anotation: It is necessary to integrate the views of Eastern thinkers into military education. These problems can be solved by enriching educational programs and implementing new methodologies. An integrated approach is needed to troubleshoot. Moral and psychological education is a strategic strand in the military Аннотация: Необходимо интегрировать взгляды восточных мыслителей в военное образование. Эти проблемы могут быть решены путем обогащения образовательных программ и внедрения новых методологий. Для устранения неполадок необходим комплексный подход. Морально-психологическое воспитание – это стратегическое удушение для военнослужащих