(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Мазкур мақолада технологик жараёнларни ишлаб чиқиш, замонавий саноатда инновацион ва юқори самарали ишлаш тизимларини яратиш, технологик жараёнларни ишлаб чиқишнинг шакллари, усуллари ва методлари, технологик жараёнларни такомиллаштириш ва ишлаб чиқишда тизимли ёндашувлар, замонавий технологиялар ва инновацияларни жорий этиш муаммоларга ечимларни топиш кабилар тўғрисида сўз юритилади. В данной статье рассматриваются развитие технологических процессов, создание инновационных и высокоэффективных систем труда в современной промышленности, формы, методы и способы развития технологических процессов, системные подходы к совершенствованию и развитию технологических процессов, внедрение современных технологий и инноваций, поиск решений проблем. This article discusses the development of technological processes, the creation of innovative and highly efficient work systems in modern industry, the forms, methods and methods of the development of technological processes, systematic approaches to the improvement and development of technological processes, the introduction of modern technologies and innovations, and finding solutions to problems.