(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola kichik hajmli sabzavotlarni (kartoshka, piyoz, sarimsoq va boshqalar) kovlash uchun moʻljallangan qurilmaning ish organi parametrlarini asoslashga bagʻishlangan. Tadqiqot natijalari shuni koʻrsatdiki, ish organi parametrlariga ekinning turi, tuproq sharoiti va boshqa agrotexnik omillar taʼsir qiladi. Olingan natijalar asosida kichik hajmli sabzavotlarni kovlash qurilmasining samarali ish organi parametrlarini aniqlash boʻyicha tavsiyalar ishlab chiqilmoqda.