(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Komil inson g‘oyasi va uni amalga oshirishga bo‘lgan intilish insoniyat sivilizatsiyasining ma’no-mazmunini tashkil qiladi. Komil inson haqidagi ta’limot insonning ma’naviy, axloqiy, intellektual va jismoniy nuqtai nazaridan yetuklik darajasiga ko‘tarilishini ko‘zda tutadi. Musulmon jamiyatida inson har doim komillikka intilish, chin mo‘min bo‘lish orzusida yashaydi. Tarixda o‘tgan allomalar hayot yo‘lini o‘qib-o‘rganish va olingan ilmlarni o‘z hayot yo‘lida taqbiq qilish kishi e’tiqodini mustahkamlashga xizmat qiladi.