(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya:Mazkur maqolada non pishirish jarayoni, uning bosqichlari va har bir bosqichning texnologik ahamiyati haqida batafsil ma’lumot beriladi. Xamir tayyorlashdan tortib, nonni pechda pishirishgacha bo‘lgan harakatlar ketma-ketligi yoritiladi. Shuningdek, non sifati, xushbo‘yligi va iste’molga yaroqliligi uchun muhim bo‘lgan omillar tahlil qilinadi.