(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bugungi kunda zamonaviy texnologiyalar, xususan, mobil telefonlar bolalar hayotida o’zining sezilarli ta’sirini o’tkazayotganligi, telefon o’yinlariga berilish, ijtimoiy tarmoqlardan uzluksiz foydalanish bolalarning jismoniy salomatligiga, ruxiy holatiga, ijtimoiy munosabatlariga va o’quv faoliyatiga salbiy ta’sir ko’rsatayotganligi, shu sababli ota-onalar, pedagoglar va psixologlardan bolalarga telefondan to’g’ri va me’yorida foydalanishni o’rgatish talab etilishi haqidagi ma’lumotlar yoritilgan.