(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu bitiruv ishida Machine Learning (ML) fanining asosiy tushunchalari, o‘quv resurslari va uni o‘rganishga mo‘ljallangan interaktiv web-saytni ishlab chiqish bosqichlari yoritiladi. Sayt foydalanuvchilarga nazariy ma’lumotlarni o‘rganish, testlar va amaliy mashqlarni bajarish imkoniyatini beradi. Ishda zamonaviy web-texnologiyalar – HTML5, CSS3, JavaScript, ReactJS, Node.js, Express va MongoDB’dan foydalanilgan. Shuningdek, UI/UX dizayn tamoyillariga asoslangan holda foydalanuvchilarga qulay interfeys yaratish masalalari ko‘rib chiqilgan.