(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada mobil telefonlarning pedagogik faoliyatdagi o‘rni, ularning o‘qituvchi imidjiga ta’siri, shuningdek, mobil qurilmalardan foydalanish madaniyati tahlil qilinadi. Mualliflar axborot-kommunikatsiya texnologiyalari rivojlanayotgan zamonda pedagoglarning texnologik savodxonligini oshirishda mobil qurilmalar muhim omilga aylanganini asoslaydi.