(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annottatsiya: Ushbu maqola sòz orqali kishiga badiiy ta’sir qiluvchi,sof tuyģular va sara satrlar bilan xalq qalbiga kirib borgan yetuk ijodkor Usmon Azimning "Azizim"she’ri tahlil ostiga olingan .