(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Abstract: Social media has an unquestionable impact on every aspect of our lives in the quickly changing digital world of the twenty-first century. These social media sites, such as Facebook, Twitter, Instagram, and TikTok, have changed how we interact with one another and permanently altered the way we speak and interact with one another. This abstract examines the complex relationship between social media and the development of language, illuminating how online platforms have shaped communication styles. Annotatsiya: Yigirma birinchi asrning tez o’zgarib borayotgan raqamli dunyosida ijtimoiy media hayotimizning har bir jabhasiga shubhasiz ta’sir ko’rsatadi. Facebook, Twitter, Instagram va TikTok kabi ijtimoiy media saytlari bir-birimiz bilan o’zaro munosabatimizni o’zgartirdi va bir-birimiz bilan gaplashish va o’zaro munosabatimizni doimiy ravishda o’zgartirdi. Ushbu abstrakt ijtimoiy media va til rivojlanishi o’rtasidagi murakkab munosabatlarni ko’rib chiqadi va onlayn platformalar muloqot uslublarini qanday shakllantirganini yoritadi. Аннотация: Социальные сети оказывают несомненное влияние на каждый аспект нашей жизни в быстро меняющемся цифровом мире двадцать первого века. Такие сайты социальных сетей, как Facebook, Twitter, Instagram и TikTok, изменили то, как мы взаимодействуем друг с другом, и навсегда изменили то, как мы говорим и взаимодействуем друг с другом. В этой аннотации рассматриваются сложные отношения между социальными сетями и развитием языка, освещая то, как онлайн-платформы сформировали стили общения.