(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ko’pgina kompyuter komponentlari singari, qattiq disklar ham ularning xususiyatlarida farq qiladi. Bunday parametrlar temirning ishiga ta’sir qiladi va vazifalarni bajarish uchun uni ishlatish maqsadga muvofiqligini aniqlaydi. Ushbu maqolada biz HDD ning har bir xususiyati haqida gapirishga harakat qilamiz, ularning ta’siri va ishlashga yoki boshqa omillarga ta’sirini batafsil tavsiflab beradi.