(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: ushbu maqolada Vaginal zamburug’ belgilari, sabablari va davolash yoritilgan bo’lib, mazkur masala yuzadidan muallif tomonidan shaklllantirilgan ilmiy taklif va amaliy tafsiyalar o’z ifodasini topgan. Annotation: This article discusses Vaginal yeast infection symptoms, causes and treatment, and the author’s scientific proposals and practical recommendations on this issue are reflected.