(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Hujayra biologiyasi barcha tirik organizmlar, eng kichik mikroorganizmlardan tortib, eng yirik sut emizuvchilarigacha, hujayradan iborat ekanligiga asoslanadi. Hujayra biologiyasining mohiyatini tushunish, biz bilganimizdek, hayot ushbu mikroskopik mavjudotlar ichida sodir boʻladigan murakkab jarayonlardan kelib chiqishini tushunishdir.