(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Anotatsiyasi : Leykositlar organizmda , asosan , himoya funksiyasini bajaradi . Lekin bu funksiyasini har xil leykkositlar tomonidan turlicha amalga oshiriladi . Fizoilogiyada asosiy vazifalaridan biri immun tizimida muhim ro’l o’ynaydi. Regenerativ – shikastlangan to’qimalarni bitishishiga imkon yaratadi .