(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotasiya: Ushbu maqola XIX asr oʻrtalarida Yaponiyada sodir boʻlgan voqealar boshqaruv siyosati yangi hokimiyatning oʻrnatilishini oʻz ichiga oladi.