(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotasiya: Ishda akustik biofizika va inson miyasi o‘rtasidagi bog‘liqlik tahlili o’rganilgan bo’lib tovushning kayfiyat, stress va kognitiv jarayonlarga ta’siri, eshitish tizimi, musiqiy terapiya va shovqinning salbiy oqibatlari haqida ilmiy asoslar yoritilgan.