(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada yangi O‘zbekistonda xalqaro bag‘rikenglik tamoyili haqida so‘z yuritilib, bugngi kunda ko‘p millatlik xalqimiz orasida do‘stlik, o‘zaro hurmat tamoyillarini saqlashga va yurt obodligi yo‘lida fidokorona mehnat qilayotganligiga alohida urg‘u berilgan. Yangi O‘zbekistonda bag‘rikenglik masalalarida amalga oshirilayotgan amaliy ishlar haqida fikr-mulohazalar berilgan. Аннотация. В данной статье говорится о принципе межнациональной толерантности в новом Узбекистане, а особый акцент делается на сохранении принципов дружбы и взаимоуважения среди нашего многонационального народа и самоотверженном труде на благо процветания страны. Были даны мнения о проводимой практической работе по вопросам толерантности в Новом Узбекистане. Abstract. This article talks about the principle of international tolerance in the new Uzbekistan, and special emphasis is placed on maintaining the principles of friendship and mutual respect among our multi-ethnic people and selflessly working for the prosperity of the country. Opinions were given about the practical work being carried out on issues of tolerance in New Uzbekistan.