(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya:Mazkur maqolada ota-ona va bola o‘rtasidagi psixologik munosabatlar, ular o‘rtasidagi muloqotning farzand rivojlanishiga ta’siri, tarbiya uslublari va ishonchli munosabatlarning ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, noto‘g‘ri yondashuvlarning salbiy oqibatlari ham tahlil qilinadi. Maqolada zamonaviy psixologik nazariyalarga tayangan holda, ota-onalarga foydali tavsiyalar berilgan. Abstract: This article discusses the psychological relationship between parents and children, the impact of communication between them on the development of the child, the importance of parenting styles and trusting relationships. The negative consequences of incorrect approaches are also analyzed. The article provides useful recommendations for parents, based on modern psychological theories. Аннотация: В статье рассматриваются психологические отношения между родителями и детьми, влияние общения между ними на развитие ребенка, стили воспитания и важность доверительных отношений. Также анализируются негативные последствия неправильных подходов. В статье даны полезные рекомендации для родителей, основанные на современных психологических теориях.