(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O’zbekiston Respublikasining amaldagi qonun hujjatlariga muvofiq jismoniy va yuridik shaxslarning davlat organlariga murojaat qilish huquqi, murojaatlarning ko’rib chiqilish tartibi va ularning qonun bilan himoya qilinishi masalalari tahlil qilinadi. Maqolada murojaatlarning ko’rib chiqilishi jarayonida yuzaga keladigan muammolar va ularning yechimlari hamda fuqarolarning huquq va erkinliklarini ta’minlashda murojaatlarning ahamiyati ko’rsatiladi.