(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada saraton kasalligining bemor psixologiyasiga ko‘rsatadigan salbiy ta’siri, ruhiy tushkunlik sabablari hamda bu holatni yengish uchun samarali yondashuvlar tahlil qilinadi. Maqola saraton bilan kurashda psixologik qo‘llab-quvvatlash, motivatsiya va ijobiy muhitning muhimligini yoritadi.