(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Qadimdan an’anaviy musiqa ijrochilari maqomlarning asosiy xususiyat laridan, elementlaridan bo‘lmish tarkibiy qismlariga mansub usullariga katta e’tibor bilan qarashgan.