(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada transport tizimidagi inson omilining xavfsizlikka ta’sirini nazariy va amaliy jihatdan tahlil qiladi. Xalqaro statistik ma’lumotlar, transport psixologiyasi, ergonomika, zamonaviy boshqaruv texnologiyalari va inson-texnika tizimlarining o‘zaro ta’siri asosida ilmiy yondashuvlar ishlab chiqiladi. O‘zbekiston transport tizimida mavjud muammolar hamda ularni yechish bo‘yicha kompleks takliflar beriladi.