(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Maqolada zamonaviy ta’lim tizimini rivojlantirishning ustuvor yo‘nalishlaridan biri sifatida ta’lim jarayoniga axborot va raqamli texnologiyalarini joriy etishdir, texnologiya ta’limi jarayonda raqamli texnologiyaarni qo‘llash muammo va echimlari bo’yicha ayrim fikrlar yoritilgan. Аннотасия: В статье методы внедрения информационно-цифровых технологий в образовательный процесс являются одним из приоритетных направлений развития современной системы образования, а также некоторые меры по проблемам и решениям использования цифровых технологий в процессе технологического образования. Abstract: In the article, methods of introducing information and digital technologies into the educational process are one of the priority areas for the development of the modern education system, as well as some measures on the problems and solutions of using digital technologies in the process of technological education.