(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada oila, mahalla va ta’lim muassasasi o‘rtasidagi integratsiyaning farzand tarbiyasidagi o‘rni va ahamiyati tahlil etiladi. Tarbiya jarayonida ushbu institutlar o‘rtasidagi hamkorlikning dolzarbligi, bugungi kunda yuzaga kelayotgan ijtimoiy muammolar fonida integratsiyaga bo‘lgan ehtiyoj yoritilgan. Shuningdek, integratsiyaning samaralari, amaliy foydasi va uni amalga oshirishda uchraydigan muammolar haqida fikr yuritiladi. Xulosa va takliflar asosida ta’lim-tarbiya sifatini oshirishga doir tavsiyalar beriladi.